Foto

Afrikansk pojkeFotoresor

Vi specialicerar oss på fotoresor till natur och kultur där deltagarna förutom oförglömliga  naturupplevelser också får uppleva möten med människor i andra kulturer och på så sätt får en bredare insikt om vad det innebär att vara människa.

HagmarkBildspel för glädje och gemenskap

I samarbete med Musikantens Förlag producerar vi dvd:er med bildspel avsett för vård och omsorg. Bildspelen består av bilder knutna till olika teman som t.ex. årstider eller landskapstyper. Bilderna förstärks med naturljud och även en och annan visa eller låt spelad av Sabina Henriksson. Till varje dvd finns ett studiehäfte med tips om samtalsämnen, aktiviter etc. Dvd:erna säljs till framför allt äldrevård i hela landet.

20130424_DSI8702Utställningar

Någon eller några fotoutställningar per år kan ses på olika ställen och med skiftande tema. Hör gärna av dig om du skulle vilja ha en uställning med mina bilder någonstans.

20140708_DSJ2310Föreläsningar

Gert Olsson föreläser till bilder kring olika ämnen som t.ex. resor. Det finns i dagsläget 7 olika föreläsningar att välja mellan

  • Från kust till inland
  • Nepal – en månad före katastrofen
  • Från Finska björnar till Rumänska Romer
  • Ecuador – ett mångfaldens land
  • Rumänien – en resa i tiden
  • Italienska landskap
  • In i skogen

_DSH4444Fotouppdrag

Jag åtar mig fotouppdrag av skilda slag t.ex. bröllop, student, företag och natur. Min utrustning består av moderna professionella digitala systemkameror och objektiv av högsta klass. Jag bearbetar bilderna i Adobes program Lightroom och Photoshop. Utskrifter sker på Hp:s designjet 90 skrivare i upp till A2-storlek

_DSF4096Bildförsäljning

Den mesta delen av bildförsäljningen sker genom bildbyrån Scandinav. Ett bildarkiv med mina bilder ligger på innaturephotos.com där det går att både köpa och ladda ner några bilder direkt eller beställa förstoringar för väggen hemma eller företaget.