Foto

_DSF4096Bildgalleri

Välkommen till mitt bildgalleri på innaturephotos.com! Här ligger en del av mina bilder och det tillkommer ständigt nya. Bilder från resor, på hemmaplan och projekt. Här finns ett urval samlat. Blir du sugen på att köpa någon  bild för att hänga på väggen går det också.

Afrikansk pojkeFotoresor

Vi specialicerar oss på fotoresor till natur och kultur där deltagarna förutom oförglömliga  naturupplevelser också får uppleva möten med människor i andra kulturer och på så sätt får en bredare insikt om vad det innebär att vara människa.

20130424_DSI8702Utställningar

Aktuella utställningar:

”Italienska landskap” med bilder från Toscanas böljande kullar och gamla byar:

13/1 – 3/2 Galleri Odinslund, Bollebygd

17/2 – 8/3 Galleri Korpens Lustgård, Alingsås

1/6 – 30/8 Svenljunga bibliotek

20140708_DSJ2310Föreläsningar

Gert Olsson föreläser till bilder kring olika ämnen som t.ex. resor. Det finns i dagsläget 7 olika föreläsningar att välja mellan

  • Från kust till inland
  • Nepal – en månad före katastrofen
  • Från Finska björnar till Rumänska Romer
  • Ecuador – ett mångfaldens land
  • Rumänien – en resa i tiden
  • Italienska landskap
  • In i skogen

_DSH4444Fotouppdrag

Jag åtar mig fotouppdrag av skilda slag t.ex. bröllop, student, företag och natur. Min utrustning består av moderna professionella digitala systemkameror och objektiv av högsta klass. Jag bearbetar bilderna i Adobes program Lightroom och Photoshop. Utskrifter sker på Hp:s designjet 90 skrivare i upp till A2-storlek

HagmarkBildspel för glädje och gemenskap

I samarbete med Musikantens Förlag producerar vi dvd:er med bildspel avsett för vård och omsorg. Bildspelen består av bilder knutna till olika teman som t.ex. årstider eller landskapstyper. Bilderna förstärks med naturljud och även en och annan visa eller låt spelad av Sabina Henriksson. Till varje dvd finns ett studiehäfte med tips om samtalsämnen, aktiviter etc. Dvd:erna säljs till framför allt äldrevård i hela landet.